Siirtyminen Lapsilukosta

Kaspersky Safe Kids korvaa Lapsilukon ja auttaa sinua seuraamaan lapsiasi verkossa ja muualla. Versioista Kaspersky Total Security 2019 ja Kaspersky Internet Security 2019 alkaen voit yhdistää Lapsilukon Kaspersky Safe Kidsiin. Käytön helpottamiseksi kaikki tuetut asetukset kopioidaan Lapsilukosta, eikä sinun tarvitse määrittää sovellusta manuaalisesti. Kun siirtymisprosessi on valmis, Lapsilukko poistetaan käytöstä.

Älä keskeytä siirtymisprosessia tai lopeta Kaspersky Internet Security- tai Kaspersky Total Security -sovellusta. Muussa tapauksessa Lapsilukon asetukset eivät siirry Kaspersky Safe Kidsiin, ja sinun on määriteltävä Kaspersky Safe Kids manuaalisesti My Kaspersky -verkkosivustolla.

Siirtyminen Lapsilukosta muistuttaa Kaspersky Safe Kidsin alkuasennusta.

Seuraavat asetukset siirretään Lapsilukosta:

Toisin kuin Lapsilukko, Kaspersky Safe Kids ei tue sekoitettuja tietokoneen käyttöajan asetuksia. Jos sekoitat tietokoneen käyttöajan tuntirajat aikajaksoihin, vain tuntirajat voidaan siirtää Kaspersky Safe Kidsiin.

Myös seuraavat tiedot siirretään asetusten mukana:

Kaspersky Total Security -sovellusta varten ostettu käyttöoikeus mahdollistaa sinulle Kaspersky Safe Kidsin Premium-version käytön.